Op zondag 12 mei organiseerden we ons jaarlijks Lentetornooi. Buiten op het grasveld gaven alle ploegen het beste van zichzelf. De ene ging voluit voluit voor de winst, bij de andere telde meer het spelplezier. We zagen dat iedereen zich geamuseerd had, en dat kan je nu ook zien op de foto's!

Op de mooie lentezondag van 6 mei organiseerden we ons jaarlijks Lentetornooi. Zowel in de sporthal als buiten op het grasveld gaven alle ploegen het beste van zichzelf. De ene ging voluit voluit voor de winst, bij de andere telde meer het spelplezier. We zagen dat iedereen zich geamuseerd had, en dat kan je nu ook zien op de foto's!

Op 14 april was het een hoogdag voor onze club. Dames A speelde die dag een galawedstrijd tegen kersvers kampioen Amigos B (2de divisie). Geniet nog na van deze leuke afsluiter van het eerste WOVO ontbijt!

We hebben niet enkel foto's van het jeugdweekend. hieronder vind je ook nog filmpjes die we jullie niet willen ontzeggen.

 

Op zaterdag 21 april was het de laatste competitiedag van het afgelopen seizoen. Voor het zesde jaar op rij sloten we een sportief jaar af met de trappistennight. Geniet mee van enkele sfeerfoto's van zowel de laatste wedstrijden als van het trappistenfestijn.